Kurssit

Henkiparannuksen Syventäväkurssi Hämeenlinnassa tammikuussa 2024

Kurssipäivät ovat La 20.1.24 ja Su 21.1.24 klo 11–15 yhteensä 8 tuntia.

Ohjaaja Marja Altonen

Ohjaajaharjoittelijana, Hannele Ilmola ja Jari Vainikka

Henkiparannukseen valmistautumiseen kuuluu rentoutuminen, hiljentyminen ja rukous/taivaan isän valon pyytäminen, joka antaa parannusenergian välittäjälle suojauksen ja nostaa hänen tietoisuutensa yhä ylemmäs henkisille tasoille.

Kurssilla käsiteltäviä asioita ovat:

Ihmisen neljä ulottuvuutta

Ihmisen energiakenttä

Haraulottuvuus

Uudestisyntymisilmiö saman elämän aikana

Ydintähtiulottuvuus

Hara- ja ydintähtiharjoitukset

Ajatuksen voima  

Transsista/mitä transsi on/harjoitus

Osallistuminen edellyttää suoritettua Henkiparannuskurssia sekä jonkin Spiritualistisen seuran jäsenyyttä.

Osallistumismaksu on 80 € Ilmoittautuminen ja maksu Ma 15.1.2024 mennessä. Maksuun sisältyy kurssilaisille oma materiaali ja kahvi/tee. Kurssista annetaan osallistumistodistus.

Ilmoittautuminen: hml.henkinenkehitys@gmail.com ilmoita nimesi puhelinnumerosi, kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet, tai ilmoittautuminen: https://nettiaika.fi/HMLhenkinenkehitys

Lisätietoja Hannele Ilmola/044 2398930

Lämpimästi tervetuloa!


MEDIAALINEN PERUSKURSSI

Aloitus 27.1.2024

Ohjaajina kurssilla toimivat Hannele Ilmola/Teija Purmola/vieraileva meedio. 

Ensimmäiset kurssipäivät ovat la 27.1.-su 28.1.2024, la 3.2.24, la 2.3.2024, la 6.4.2024, la-su 25.-26.5.2024 klo 10–18. Seuraavat kurssipäivät sovitaan kurssin alettua. Kurssin kesto on 80 tuntia.

Kurssin tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen, mediaalisuuden tunnistaminen ja kehittäminen, omiin henkisiin lahjoihin tutustuminen ja niiden kehittäminen ryhmässä. Lisätavoitteena on oman erityisalueen löytäminen. Kurssiin kuuluu yksilö-, pari- ja ryhmätyöskentelyä sekä kotitehtäviä. Kurssista annetaan osallistumistodistus.

Pääsyvaatimukset Voit hakea kurssille, jos olet jonkin spiritualistisen seuran jäsen, suorittanut Henkisen tietouden kurssin sekä mahdollisuuksien mukaan ollut kehityspiirissä mukana. Kurssi toteutuu, mikäli hakuehdot täyttäviä hakijoita on riittävästi (12–16 henkilöä).

Osallistumismaksu on 80 €/päivä, joka maksetaan ennen kurssipäivää. Maksuun sisältyy ohjaus, kurssimateriaali sekä kahvi/tee. Otathan maksukuitin mukaan. Kurssipäivä maksetaan, vaikka olisit estynyt osallistumasta johonkin kurssipäivään. 

Palauta hakemus ti 5.1.2024 mennessä joko sähköpostitse hmlhenkinenkehitys@gmail.com tai kirjeitse osoitteeseen Hämeenlinnan Henkinen Kehitys ry Palokunnankatu 10, 13100 Hämeenlinna, tai jätä hakemus Kivijalkaan.  Merkitsethän kuoreen tai viestin aiheeksi 'Hakemus MPK 2024. Ohjaajat suorittavat osallistujavalinnan. 

Saat kirjallisen vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiin viimeistään 12.1.2024 mennessä.

Hakulomakkeen löydät www.henkinenkehitys.fi/kurssi/mediaalinen-peruskurssi -sivulta. Voit myös pyytää hakulomakkeen sähköpostilla hmlhenkinenkehitys@gmail.com tai noutaa Kivijalasta, Palokunnankatu 10, 13100 Hämeenlinna.

Lämpimästi tervetuloa seuraan!